dilluns, 20 de gener del 2014

L'estepa blanca.

És Tracta d' una planta d' Aspecte blanquinós per l' Abundant toment que recobreix els Seves branques i Fulles i que els hi confereix una agradable suavitat al tacte . Te Les fulles oblongues , oposades , sèssils , con los nervis prominents per l' a través . les flors són Grans i vistoses , d' 1 bell color rosa porpra , el calze te zinc sèpals .
Pot arribar a atènyer 1 alçada de 40-100 ( 150 ) cm . Les fulles , con 3 nervis prominents , són sèssils , el · líptiques o oval - lanceolades , con el marge lleugerament revolut . Les flors apareixen agrupades a inflorescències terminals cimoses que tinença entre 3-8 flors de pedicels Llargs .
Les Seves Fulles són simples i quasi Sempre oposades . Les flors , generalment Grans i vistoses , tinença zinc Pètals , AVIAT CAIGUDES , Molt arrugades Dintre del botó , ia vegades , inclús a la flor oberta . Les flors de les cistàcies Solen Produir Poc Nèctar i són pol · linitzades preferentment per petits coleòpters , encara que también són visitades per mosques i Borinots Durant el curt espai de temps, amb què romanen obertes .
Quan a els Pètals és desprenen sense que la flor Hagi sigut fecundada , el calze és tanca i els anteres dels estams quedin enganxats i aprestats contra l' estigma , con lo qual és produeix l' autofecundació .
El fruit superior és una càpsula que vaig explicar Moltes Llavors , els quals , per facilitar la Seva dispersió , són projectades activament , encara que a no Gaire distància. Aquestes Llavors contenent materials feculents i per AQUESTA Raó s'utilitzen en uns quants llocs, com l' Marroc , per a mesclar -els AMB Farines panificables .